Schonk Computer Solutions B.V.

Zoeken naar

 

LiveSafer

Aan huis service

Wanneer u ons heeft gebeld en er is een afspraak gemaakt, komt één van onze mensen bij u thuis en zal beginnen met het stellen van een eerlijke, gedegen diagnose. Op die manier kan hij tot een goed inzicht komen van het probleem of uw wensen. Daarna zal hij de uit te voeren werkzaamheden aan u voorleggen, evenals de materialen die eventueel nodig zijn. Zo weet u meteen wat de verstandigste oplossing zou zijn en waar u in dat geval qua kosten aan toe bent. Ma t/m vrijdag 09.00 tot 21.00 uur. Zaterdag en zondag van 10.00 tot 16.00 uur.

In de winkel

Uiteraard is het ook mogelijk de winkel op de Frederik Hendriklaan 4 te Leiderdorp (Oranjegalerij) te bezoeken. Hier is het mogelijk hardware /software aan te schaffen . Ook is het mogelijk hier uw pc ter reparatie aan te bieden. Sommige problemen kunnen worden opgelost en upgrades kunnen worden uitgevoerd terwijl u even geniet van koffie aan de leestafel. Openingstijden ma t/m vrijdag 09.00 -18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.


In het kort komt het dus neer op 3 stappen:
- Wat is het probleem?
- Welke werkzaamheden zijn vereist en hoelang gaat dat duren?
- Welk materiaal is nodig en wat zijn de kosten daarvan?

Voor het stellen van een goede diagnose is over het algemeen een half uur voldoende. Uiteraard wordt, in geval van een klein probleem, het in datzelfde half uur al verholpen.

Heeft u problemen met uw netwerk, bij het installeren van software, wilt u een back-up laten maken van al uw bestanden, heeft u bij reparatie een Leen PC nodig, wilt u u ook zo'n spetterende website wilt u kijken in ons huidige Portfolio? Geen probleem. We vertellen u er graag meer over!